keskiviikko 20. elokuuta 2008

Rivitalo 3h+kk 80m2 omaksi 10 000 eurolla

Jämsässä taisi olla myytävänä Suomen halvimmat omistusasunnot, kun puolustusvoimat myi pois omistamiaan rivitaloasuntoja. 110 m2 asunto myytiin hintaan 13 000 euroa, 82 m2 hintaan 10 000 euroa ja 55 m2 8 000 eurolla. Vastike oli kohtuullinen 2,3 euroa/neliö.

Etuoven asuntoilmoituksissa mainostetaan myytävien asuntojen kohdalla "myynti alkaa Kipparinkujalla keskiviikkona 20.8.2008 klo 10.00-14.00". Samana päivänä klo 13.58 kaikki asunnot olivat SKV:n asuntoesitteiden mukaan myytyjä.

Tarkempaa tietoa ei itselläni näistä asunnoista ole, mutta vaikuttaa siltä, että joku sijoittajataho on ostanut koko asuntoryppään ja suunnittelee nyt valjastavansa asunnot toiseen käyttöön..

Asuntojen läheisyydessä on muuten Hallin lentoasema, joten terassilla ollessa kannattaa pitää kuulosuojaimia, jotta puolustusvoimien horneteista aiheutuva lentomelu ei häiritse grillailua.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Haen jatkuvasti sopivan hintaisia sijoitusasuntoja ja huomioin nämä Hallinkin kämpät.

Jotta saisi edes kohtuullisen vuokratuoton pitäisi löytää sopivan hintaisia asuntoja sellaisilta alueilta, mistä löytyy vuokralaisia.

Olen tähän mennessä keskittynyt elinvoimaisiin muuttovoittoisiin alueisiin suurten maakuntakeskusten liepeillä, ja homma on toiminut.

Mutta minkälaisia tilastoja pitäisi penkoa ja mistähän voisi hakea tietoa tällaisissa Hallin tapaisissa "tilaisuuksissa" jotta voisi varmistua että kämppään löytyy se maksava vuokralainen?