maanantai 22. syyskuuta 2008

Sijoitusasunto Turusta, 20 m2, hp. 31 900 euroa

Turun Nummen kaupunginosassa on myytävänä 20 m2 yksiö. Pyyntihinta on 31 900 euroa. Yhtiövastike on 38,50 €/kk + vesimaksu 11 €/kk. (Ks. Etuovi.com kohdenro 948382. Asunto on ollut myytävänä jo jonkin aikaa, eli voisi olettaa, että tinkivaraa vielä on.

Yksiö on vuokrattu ja vuokra on 291 €/kk (sis. vesimaksun). Vuokra on mielestäni jopa hieman alakanttiin. Uskoisin, että tuosta voisi saada vuokraa hieman enemmänkin, ehkä noin 320 €/kk. Vuokratuotto pyörii noin 9 %:ssa.

Asunto on remontoitu 2006. Ainakin kuvien perusteella wc on erittäin siisti ja keittiökin siisti, vaikka ei kovin tyylikäs.

Talo sijaitsee pientaloalueella Turun keskustan itäpuolella. Tämä ruma kerrostalo on alueen ainoita kerrostaloja. Torille on matkaa reilu pari kilometriä ja yliopistolle ehkäpä reilu kilometri. Asunto-osakeyhtiö omistaa tontin.

Suuria remontteja ei ilmeisesti ole tiedossa, mutta tästä minulla ei ole tarkkaa tietoa.

Mitä mieltä olette?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos vuokrat putoavat asuntojen myyntihintojen pudotessa, sijoitetulle pääomalle saatu tuottoprosentti putoaa. Onhan tuossa tietenkin riskittömään korkosijoitukseen verrattuna vielä pieni etu...

terv. kylteri