lauantai 2. elokuuta 2008

Miten saan aina täydet S-bonukset?

Avasin tänään S-etukortin Bonuslaskelman. Bonusta oli kesäkuulta kertynyt 130 euron ostoksistani yksi prosentti eli 1,30 euroa. Tässä kaikille viitseliäille säästövinkki: bonuskorttikimppa. Hankintaan yksi pääkortti kimpan ylläpitäjälle ja siihen niin monta rinnaikkaiskorttia, että 1500 euron kuukausiraja, joka oikeuttaa 5 %:n bonukseen, ylittyy. Rinnakkaiskortit voidaan jakaa vaikkapa siskosten, kämppisten tai naapurien kesken. Joka kuukausi kimpan ylläpitäjä laskee bonukset ja laittaa bonusrahat kimpan jäsenten tilille.

Minäkin olisin saanut 130 euron ostoksistanut 5 %:n bonukset, ts. 6,5 euroa. Ero nykyiseen bonukset on 5,2 euroa/kuukausi. Eroa vuoden aikaan tulisi tällä summalla 62,40 euroa (5,2 x 12).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ettei vain olisi rajoitus, kuka saa rinnakkaiskortin. Yleensä rajoitettu perheenjäsenille ja vielä tarkemmin samassa taloudessa asuville. Miten S-ryhmässä, ei tiedossa.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olen elänyt siinä luulossa, että rinnakkaiskortin saa vain perheenjäsenille. Katselin vähän ympärilleni netissä ja ei siellä ollut minkäänlaista kimppakortti-systeemiä tai muuta näkyvissä S-etukortille.

Onko kirjoittaja tarkistanut faktat vai onko tuo rinnakkaiskortti sittenkin kenelle tahansa vaikka perheellejäsenille markkinoidaan?

Anonyymi kirjoitti...

"Miten saan aina täydet S-bonukset?"

ei onnistu enää kikkailusi,
tietotekniikan aikana, on tapauksia kun ainakin pari bonusta tarjoavan on estänyt että ko. väärin käyttäjät eivät saa koskaan kaupan kortteja.
(paljon on muuttunut alle 2 vuoden aikana)
tuohan oli yleistä edelliselä vuosituhannella.